Bericht versturen

Oorsprong Hoge kostenprestatie Hitachi 120-6 graafmachine met 250L brandstoftank ISUZU motor

1
MOQ
$17600-22800
Prijs
Oorsprong Hoge kostenprestatie Hitachi 120-6 graafmachine met 250L brandstoftank ISUZU motor
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Motormerk: Issu CC-4BG1TC
Maximale graafhoogte: 8570mm
Naam van het product: HITACHI 120-6
Boomlengte: 4600mm
Brandstoftank: 250 L
Reissnelheid: 3.4/5.5 Km/h
Werkgewicht: 12000kg
Kracht: Traditionele macht
Hoog licht:

250L Hitachi 120-6 graafmachine

,

Hitachi 120-6 graafmachine

,

ISUZU Motor Hitachi 120-6 Graafmachine

Basis informatie
Place of Origin: Japan
Merknaam: Hitachi
Model Number: 120-6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Packaging Details: According to customer request
Delivery Time: 45
Payment Terms: T/T
Supply Ability: 5
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Als u op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare graafmachine die uitzonderlijke prestaties en productiviteit biedt, dan is de gebruikte Hitachi Graafmachine een uitstekende keuze voor uw bouw,mijnbouwBekend om hun geavanceerde technologie en techniek,Hitachi-graafmachines worden door professionals en Hitachi-graafmachine-dealers over de hele wereld gewaardeerd vanwege hun duurzaamheid en efficiëntieDe gebruikte Hitachi-graafmachine die we aanbieden, is voorzien van traditionele kracht en is ontworpen om zelfs de meest uitdagende taken met gemak aan te pakken.

Het hart van deze graafmachine is de indrukwekkende emmergraafkracht van 99kN, waardoor het door de hardste materialen kan breken.of zware klei.De hoge kracht betekent minder belasting op de machine en snellere graaftijden.een hogere productiviteit op de werkplek.

De boom, een essentieel onderdeel van elke graafmachine, is op dit Hitachi-model 4600 mm lang.een verlengd bereik dat ideaal is voor een verscheidenheid aan graaf- en hefwerkzaamhedenOf u nu grote gebieden opruimt, loopgraven graaft of vrachtwagens laadt, de lengte van de boom verbetert het vermogen van de machine om efficiënt en effectief te werken.

Een van de opvallende kenmerken van deze gebruikte Hitachi graafmachine is de maximale graafhoogte van 8570 mm. Hierdoor kunnen operators hoger dan veel andere machines in dezelfde categorie,Dit maakt het een uitstekende keuze voor projecten die werken op verschillende niveaus vereisen.De mogelijkheid om zulke hoogtes te bereiken, vergroot de veelzijdigheid en het nut van de graafmachine.ervoor te zorgen dat het in een breed scala van toepassingen kan worden gebruikt.

Wat de energie betreft, draait deze Hitachi-graafmachine op traditionele energiebronnen, die gemakkelijk verkrijgbaar zijn en een betrouwbare en constante energiebron voor de machine bieden.Traditionele elektriciteit zorgt ervoor dat de graafmachine gedurende langere tijd op volle capaciteit kan werkenHet betekent ook dat de apparatuur compatibel is met de bestaande infrastructuur, waardoor het voor veel exploitanten een praktische keuze is.

De maximale graafradius van 8270 mm is een ander belangrijk kenmerk dat de operationele mogelijkheden van deze graafmachine verbetert.vermindering van de behoefte aan frequente herpositioneringDit kan leiden tot aanzienlijke tijdsbesparingen en een grotere efficiëntie op de werkplek, omdat de werknemer meer terrein kan bestrijken met minder bewegingen.

Hitachi is een merk dat synoniem is aan kwaliteit en innovatie, en deze gebruikte graafmachine voldoet aan die reputatie.Of u nu een ervaren operator bent of een Hitachi graafmachine dealer die uw vloot wil uitbreidenDeze machine biedt de betrouwbaarheid en prestaties waar Hitachi bekend om staat.De gebruikte Hitachi Excavator is klaar om een verscheidenheid aan uitdagende projecten aan te nemen en resultaten te leveren die uw verwachtingen zullen overtreffen..

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Gebruikte Hitachi-graafmachine
  • Werkgewicht: 12000 kg
  • Maximale graafstraal: 8270 mm
  • De capaciteit van de emmer: 0,52 m3
  • Stoklengte: 2520 mm
  • Brandstoftank: 250 l
  • Verkrijgbaar via Hitachi Excavator Dealers
  • Hoge kwaliteit Hitachi Digger
 

Technische parameters:

Technische parameter Specificatie
Motormerk Issu CC-4BG1TC
Kracht voor het graven van emmers 99 kN
Boomlengte 4600 mm
Reissnelheid 3.4/5.5 Km/h
De capaciteit van de emmer 0.52M3
Maximale graafradius 8270 mm
Maximale graafdiepte 5570 mm
Kracht Traditionele macht
Maximale graafhoogte 8570 mm
De lengte van de stok 2520 mm
 

Toepassingen:

De HITACHI 120-6-graafmachine, een tweedehands machinesysteem uit Japan, is een bewijs van de erfenis van Hitachi in de productie van robuuste en efficiënte bouwmachines.Bekend onder Hitachi-graafmachine dealers voor zijn veerkracht en superieure prestaties, biedt dit gebruikte model een concurrentievoordeel met een emmergraafkracht van 99kN, waardoor zelfs de meest uitdagende opgravingstaken met precisie en gemak worden uitgevoerd.

Met een indrukwekkende maximale graafhoogte van 8570 mm en een maximale graafradius van 8270 mm is de HITACHI 120-6 perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen.Van de diepten van de steengroeve tot de ingewikkeldheid van de stadsbouwHet werkgewicht van 12000 kg biedt de nodige stabiliteit en robuustheid voor zware taken.het maken van een betrouwbare waarde voor de ontwikkeling van infrastructuur, mijnbouw, landschapsontwikkeling en terreinvoorbereiding.

Hitachi-graafmachine-dealers erkennen het belang van betrouwbaarheid en gereedheid, daarom wordt de HITACHI 120-6 met flexibele verpakkingsdetails aangeboden, die voldoen aan het verzoek van de klant.Met een minimale orderhoeveelheid van slechts één eenheid en een concurrerend prijsklasse van $17600-22800, is de aanschaf van deze tweedehands graafmachine zowel voor aannemers als bouwbedrijven toegankelijk als economisch.

In het licht van de urgentie van de projecttermijnen wordt de levertijd voor de HITACHI 120-6 vastgesteld op een redelijke 45 dagen.het waarborgen van een veilige en probleemloze transactieMet een leveringscapaciteit van 5 eenheden zijn Hitachi graafmachine dealers klaar om te voldoen aan de eisen van verschillende bouwscenario's.Of het nu gaat om projecten op korte termijn of om een permanente aanvulling op een bestaande vloot machines.

Samengevat is de HITACHI 120-6 gebruikte graafmachine een waardevol gereedschap voor een veelheid van bouwvoorvallen en -scenario's, waar de duurzame constructie, krachtige graafcapaciteiten,de kosten-efficiëntie samenkomen om een uitzonderlijke oplossing te bieden voor de behoeften van de opgravingHet erfgoed als product van Hitachi zorgt ervoor dat elke tweedehands machine presteert volgens een standaard die synoniem is aan de reputatie van het merk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Aanpassing:

Merknaam:Hitachi

Modelnummer:120-6

Plaats van oorsprong:Japan

Minimale bestelhoeveelheid:1

Prijs:$17600-22800

Verpakking:Op verzoek van de klant

Levertijd:45 dagen

Betalingsvoorwaarden:T/T

Toeleveringskracht:5 eenheden per maand

Productnaam:HITACHI 120-6 graafmachine

Maximale graafdiepte:5570 mm

Bucketcapaciteit:0.52M3

Brandstoftank:250 liter

Vermogen:Traditionele macht

Verbeter uw bouwprojecten met de robuuste en betrouwbare HITACHI 120-6 graafmachine, een premium Hitachi-graafmachine met een erfenis van kwaliteit uit Japan.Ervaar de diepte van de techniek met een aanzienlijke graafdiepte en een krachtig traditioneel energiesysteem, op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen met onze product aanpassing diensten.

 

Ondersteuning en diensten:

Onze producttechnische ondersteuning en diensten voor de gebruikte Hitachi-graafmachine zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat onze klanten het hoogste niveau van ondersteuning en tevredenheid ontvangen.We bieden uitgebreide ondersteuning voor alle technische problemen met betrekking tot uw Hitachi ExcavatorOnze diensten omvatten hulp bij het oplossen van problemen, onderhoudsbegeleiding, reparatietips en operationele advies om ervoor te zorgen dat uw machine optimaal werkt.

Onze technische ondersteuning omvat toegang tot een uitgebreide bibliotheek met handleidingen, onderdelenboeken en servicedocumentatie om u te helpen uw apparatuur te begrijpen en te verzorgen.Wij bieden advies over beste praktijken voor onderhoudsschema's, vloeistofcontroles en filtervervangingen om uw graafmachine soepel te laten draaien.

Voor complexere problemen geven wij gedetailleerde instructies voor diagnostische procedures en kunnen wij u adviseren over de meest effectieve reparaties.Onze ondersteuningsdiensten zijn ontworpen om stilstand te minimaliseren en de levensduur van uw apparatuur te verlengen, zodat u de maximale waarde krijgt van uw investering in een Hitachi-graafmachine.

Houd er rekening mee dat, hoewel ons supportteam uitgerust is om uitgebreide technische begeleiding te bieden, eventuele fysieke reparaties of praktische diensten door een gekwalificeerde technicus moeten worden uitgevoerd.Wij raden regelmatige inspecties en onderhoud door geautoriseerde servicecentra voor optimale gezondheid en veiligheid van de apparatuur.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking voor gebruikte Hitachi-graafmachines:

De gebruikte Hitachi-graafmachine wordt veilig verpakt voor transport. Belangrijke onderdelen zoals de boom, arm en emmer kunnen worden ontmanteld voor een veiliger en kosteneffectiever transport.Elk onderdeel wordt in beschermend materiaal gewikkeld om krabben te voorkomen en met zware banden aan een op maat gemaakte pallet of wieg bevestigdDe cabine zal worden omhuld met een beschermende krimpfolie ter bescherming tegen de elementen van het milieu en eventuele losse onderdelen zullen worden ingepakt en duidelijk worden gelabeld voor herassemblage.

Verzending van de gebruikte Hitachi graafmachine:

Dit item wordt verzonden met behulp van een gespecialiseerde vrachtvervoerder voor zwaar materiaal.alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat de graafmachine stabiel en veilig op de vervoertrailer isWe zullen de koper een trackingnummer verstrekken en de vrachtvervoerder zal contact opnemen met de koper om een levertijd te regelen.zoals een kraan of heftruckAlle verzenddocumenten worden in een waterdicht pakket verpakt en op een goed zichtbare plaats aan het artikel bevestigd.

 

Vragen:

V1: Wat is het merk en modelnummer van deze gebruikte graafmachine?

A1: Het merk van deze gebruikte graafmachine is Hitachi en het modelnummer is 120-6.

Waar komt deze Hitachi Excavator oorspronkelijk vandaan?

A2: Deze Hitachi-graafmachine is oorspronkelijk gemaakt in Japan.

V3: Wat is de minimale orderhoeveelheid voor de Hitachi 120-6 Excavator?

A3: De minimale bestelhoeveelheid voor de Hitachi 120-6 Graafmachine is 1 eenheid.

V4: Hoeveel kost de Hitachi 120-6 Graafmachine?

A4: Het prijsbereik voor de Hitachi 120-6 Graafmachine ligt tussen de 17.600 en 22 dollar.800.

V5: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor de aankoop van deze graafmachine?

A5: De betalingsvoorwaarden voor de aankoop van deze graafmachine zijn T/T (Telegraphic Transfer).

V6: Hoe lang duurt het om de Hitachi 120-6 Excavator te leveren?

A6: De levertijd voor de Hitachi 120-6 Graafmachine is ongeveer 45 dagen.

V7: Wat is de leveringscapaciteit van de Hitachi 120-6 Excavator?

A7: Het aanbod van de Hitachi 120-6 graafmachine is 5 eenheden.

V8: Hoe zal de Hitachi 120-6 Excavator worden verpakt voor transport?

A8: De verpakkingsgegevens voor de Hitachi 120-6 Graafmachine zijn volgens het verzoek van de klant.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Fax : 86-152-1569-3222
Resterend aantal tekens(20/3000)