Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

De Feikuangmachines hebben 20 jaar van de uitvoerervaring, zijn een bedrijf die zich op de heropfrissing van tweedehandse machines concentreren, de verkoop van tweedehandse machinesdelen. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf het verrichtingsprincipe van people-oriented en integriteit aangehangen, altijd de de industrieelites verzameld, combineerde de geavanceerde buitenlandse informatietechnologie, de beheersmethodes en de ondernemingservaring met de specifieke werkelijkheid van binnenlandse ondernemingen, om ondernemingen van een volledige waaier van oplossingen, hulpondernemingen te voorzien om bestuursniveau en productiecapaciteit te verbeteren, zodat de ondernemingen altijd het concurrentievermogen in de woeste marktconcurrentie aanhangen. Om snelle en stabiele ontwikkeling van de onderneming te bereiken

Geschiedenis

Fei Xieng Machinery Trading Company werd opgericht in 2021, na een jaar van voortdurende verbetering en de innovatie, heeft nu een systeem van de perfecte tweedehandse handelsmaatschappij van bouwmachines gevormd.

Dienst

De kwaliteit eerst, de geschikte dienst, eerlijke prijs is ons principe; Het integriteitsbeheer is onze filosofie; Beloften, op integriteit-gebaseerde, win-win samenwerking. Het werken hand in hand is ons doel. Als u Fei Xieng kiest, zal het bedrijf gelukkig zijn om u te dienen, ons laten een betere toekomst samen tot stand brengen.

Ons Team

om de kwaliteit van de machine te verzekeren, is een groot aantal van technisch en onderhoudspersoneel ingehuurd om elke machine strikt te controleren om de prestaties van de machine te verzekeren. om de de dienstreputatie van het bedrijf te verbeteren, verkocht het bedrijf tweedehands graafwerktuig in hydraulisch, de chassis, de kring, en motorreparatie. Wij hebben hoge machts open en gesloten hydraulische gebieden voor het testen van pompen, motoren, en hydraulische klepproefbanken voor het testen van hydraulische kleppen (automaten). Als gekwalificeerd niet, maak resoluut een eind aan buitenlandse verkoop, is zeker om elke klant van het bedrijf te maken om het rust verzekerde tweedehandse graafwerktuig te kopen. Niet alleen voor de meerderheid van gebruikers om „uitstekende kwaliteits“ tweedehands graafwerktuig te verstrekken! Meer voor de bouw en de ontwikkeling van tweedehandse machines heeft een grote bijdrage geleverd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. SHA
Tel. : +86 15215693222
Fax : 86-152-1569-3222
Resterend aantal tekens(20/3000)